Sponsoring op maat

Wilt u graag met ons praten over de sponsormogelijkheden? Stuurt u ons dan een mail via ledenbeuk@gmail.com. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


De club van.


U kunt op iedere manier een bijdrage leveren aan TaeKwon-Do Beuk . Wilt u een vaste sponsor worden en jaarlijks een vast bedrag doneren? Dan wordt u lid van de ‘Club van’.


Vaste sponsor worden van TaeKwon-Do BEUK 

TaeKwon-Do Beuk is als organisatie vooral afhankelijk van de contributie van de leden. Dit gaat direct op aan de zaalhuur, zodat er in ieder geval een plek is waar getraind kan worden. De contributie proberen wij daarnaast laag te houden, zodat het voor iedereen betaalbaar is om bij TaeKwon-Do Beuk te komen trainen.
De overige kosten zitten in:

  • Trainingsmaterialen (stootkussens, matten om op te trainen, sparringsspullen voor proeflessen, etc.)
  • Promotiematerialen (website, folders, flyers en ander drukwerk)
  • Evenementen (organiseren van Taekwon-Do kamp, wedstrijdjes en andere uitjes met de club)


Met uw bijdrage kunnen wij onze leden meer bieden en de kwaliteit van de lessen verhogen. Daarom kunnen wij elke donatie goed gebruiken en maakt u een heleboel leden blij!

Club van 100

Als u een donatie doet, kunt u aangeven of dit eenmalig of jaarlijks is. Kiest u ervoor om €100.00 te doneren, wordt u direct lid van de ‘Club van 100’ en ook dan zullen wij u noemen op de website bij onze sponsoren.
Leden van de ‘Club van 100’ zullen wij op de hoogte houden van ontwikkelingen binnen TaeKwon-Do Beuk via een digitale nieuwsbrief. U kunt zich ten allen tijden weer uitschrijven als u deze liever niet ontvangt.
Op dit moment bij de ‘Club van 100’:


  • Familie Ramgolam 

'Om de club een stapje verder te helpen, wat doen jullie toch veel voor iedereen. Hierbij  willen wij wat terug doen voor jullie!'


Club van 50

Kiest u ervoor om €50.00 te doneren, wordt u direct lid van de ‘Club van 50’ en zullen wij u noemen op de website bij onze sponsoren.
Op dit moment bij de ‘Club van 50’:

  • Familie Ching 

‘Omdat jullie veel doen voor jullie leden en mijn kinderen !!’

Ja, ik wil graag sponsor worden

U kunt dan terecht bij BEUK voor meer informatie of stuur een mail naar ledenbeuk@gmail.com 
selectie

Ja, ik wil graag sponsor worden!

U kunt dan terecht bij BEUK voor meer informatie of stuur een mail.